Biorezonancia állapot felmérés és kezelés

floral-decor

A biorezonancia a korszerű orvostudomány egyik legtöbb lehetőséget ígérő területe, amely az alapvető élettani folyamatok befolyásolásával a szervezet önregenerációs képességeinek serkentését, vagyis gyakorlatilag az öngyógyítást célozza.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet és hangsúlyt kap a prevenció és a mellékhatásoktól mentes, ”természetes gyógymódok” alkalmazása a gyógyászatban. A holisztikus szemléletű kutatók szerint a szervezet önregenerációs képességeinek fokozása a kulcs a betegeségek megelőzéséhez és gyógyításához.

A Quantum Feedback csúcstechnológiájú készülék képes feltérképezni a szervezetet, annak sejtszintű működését és a visszajelzést szolgáltatni pár percen belül. Használata segít, hogy testünk jelzéseit felhasználva fejlesszük egészségünket.

A SCIO Quantum Biofeedback analizálja:
– táplálkozási hiányosságokat, az emésztőrendszer állapotát
– életfontosságú vitamin-, és ásványianyag hiányokat
– allergiákat, étel érzékenységeket
– toxinokat, méreganyagokat
– gombákat, baktériumokat, parazitákat, vírusokat
– a fizikai szervek, izmok, mirigyek, vér… állapotát
– agyhullámokat
– mentális stresszt
– érzelmi blokkokat, traumákat
A vizsgálatot és kezelést végzi: Csanadacz Erika természetgyógyász

Csanadacz Erika vagyok. Elsősorban nő, anya és spirituális ember. Gyógyító. Egy visszatérő álommal kezdődött a gyógyításhoz való fordulásom, ami egy spirituális gyógyítóhoz vezetett. Czeizel Beatrix segítő támogatásával kezdtem, először az USUI iskolában a reiki energiákkal az öngyógyító képesség fejlesztését, később egy olyan módszert kutattam fel, ami hidat képezhet a technika és az ember között. Fontos volt számomra, hogy ne csak hétvégi tanfolyami tudással álljak az emberek elé, mint gyógyító, ezért ETI szintű középfokú egészségügyi végzettséget is szereztem.

A kvantumfizika egyik nagyon hasznos vívmánya az a kibernetikai rendszer (SCIO-Nelson biofeedback), ami az ember energetikai állapotának felmérésére egészségügyi prevenciós célra, diagnosztizálásra és az öngyógyító képesség stimulálására nagyon jó eredményekkel használható. Ezt alkalmazom most a bioenergetikai vizsgálatoknál és a kezeléseknél. A berendezés az eddig ismert összes természetgyógyászati ág tudását magában foglalja. Az ősi gyógymódok, mint az ayurvéda és a hagyományos kínai orvoslás és annak filozófiája mindig vonzottak. Az új tudományok, mint az orthomolekuláris medicina felfedezései és az újmedicina biologika hasznos megértésekhez tudják eljuttatni a pácienseket. A terápiás javaslataimnál szívesen alkalmazom ötvözve ezeket a paciens számára leghatékonyabb módon.

Csanadacz Erika

Csanadacz Erika vagyok. Elsősorban nő, anya és spirituális ember. Gyógyító.

A vizsgálat és kezelés díja
HUF12 000/ alkalom