Cleopátra torna

floral-decor

Morávek Ildikó vagyok, Cleopatra-torna tréner, masszőr és pilates oktató.
Kerestem egy olyan terápiás módszert, amihez nincs szükségem senki másra csak saját magamra, és így találtam rá a Cleopatra-tornára, Molnár Böbe öngyógyító módszerére.

Cleopatra-torna egy öngyógyító mozgásterápia, a hét csakrára van lebontva. Minden csakrához egy másfél órás terápia kapcsolódik, mellyel a helyes működéshez harmóniába hozhatjuk őket.

Két dolgot szeretnék kiemelni amit számomra ez a technika nyújt:
Tudatosság
Női minőség megélése
A gyakorlatsort végig lassú mozdulatokkal végezzük azért, hogy teljes mértékben tudatában lehess a mozdulataidnak. Közben a csakrához illő megerősítéseket és tudatosításokat hallassz tőlem, amiket így vizualizálni tudsz.
A torna folyamán mindvégig a tudatosságra törekszünk, ami csakis a ,,Most,,-ban jelenik meg és így jöhet létre a Test-Lélek-Szellem összekapcsolódásának mélyebb megélése.
A mozdulatokat végig becsukott szemmel ajánlott végezni, ezzel segítve a befelé fordulást, hogy csak magadra tudj összpontosítani.
A különböző megerősítések, tudatosítások és a mozdulatok összhangjával, a lágyságra törekedve átéljük női minőségünket, ezzel segítve, hogy:
“Mi nők vissza találjunk intuitív lényünkhöz.”

ico-flower-stones

Szeretnék megosztani egy részletet a szakrális csakra modulból, ami úgy érzem körülöleli mindazt, amit számomra ez a csodálatos technika ad:
“Ahogy megszentelt nővé alakulsz, megszabadulsz ijedt visszahúzódó állapotodból, és a bátorság állapotába kerülsz. A zavarodottságból a nyugalomba, bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a könyörületbe és szeretetbe, a gyengeségből, a tettrekészségbe, az öntudatlanságból a bölcsességbe, nyugtalan elmédből az Isteni elmébe lépsz, túlhajszoltságból a megelégedettségbe, az unalomból az alkotókészségbe és elnyomott nőből önmagát büszkén kifejező nővé válsz. Reményvesztettből örömmteli nővé, betegségektől mentes, őszinte, szabadgondolkodóvá válsz.”
(Molnár Böbe : http://cleopatratorna.blog.hu/ )

Ha kiváncsi vagy rád milyen hatással van gyere el és próbáld ki!

Morávek Ildikó

Cleopátra torna

Kerestem egy olyan terápiás módszert, amihez nincs szükségem senki másra csak saját magamra, és így találtam rá a Cleopatra-tornára, Molnár Böbe öngyógyító módszerére.