Gyerekjóga - Pintér Mónika

floral-decor

„Szeretet által az ember mindent elérhet- ha az igaz szeretet.
Az őszinte szeretet és a pozitív gondolatok az alapja a gyerekek megfelelő nevelésének”

Világunk felgyorsult ritmusára adott válasz a gyerekjóga. Manapság a sietség, a stressz az egyre nagyobb követelmények megterhelik gyerekeinket és károsan hatnak az idegrendszerükre. Ezért is tud a jóga egyedülálló módon komplex hatásával segíteni, mivel testi és szellemi gyakorlatokat is tartalmaz. A jóga gyakorlásával a gyermek nemcsak rugalmasságot, mozgékonyságot és figyelem összpontosító képességeket nyer, hanem az ászanák gyakorlása sok betegséget is távol tarthat. A jóga a gyermek belső szükségleteiből indul ki és segít legyőzni a problémáit és komplexusait. Lehetővé teszi a gyermek természetes és erőszakmentes fejlődését és személyisége minden részének harmonikus, minden irányban és teljes mértékben való kifejlődését.

A jóga nem versenyzésről szól, nem csak a legjobbaknak ad sikerélményt és örömöt, ezért különösen segít a gyermekek mozgáskultúrájának kialakításában.

ico-flower-stones

A gyermekkor a változások ideje: törékenyből az erősbe, éretlenségből érettségbe, egyszerűségből az összetettségbe. Ennek megfelelően teljesen máshogyan kell közelíteni a hat, a tíz és a tizenhat éveseket. A kisgyermekekkel játékosan kell elkezdeni az ászanák tanulását. Finom cél a fegyelem kiművelése, de kézzelfogható cél, hogy nagyon felszabadultan, jól érezzék magukat. A jógaóra örömteli: sok hang, játék, mozgás,nevetés.

A gyerek mindig szeretné kiegyensúlyozni magát. Keresi a valódi, igaz helyzeteket, tiszta kommunikációt és a megértést. Egyre vágyik: LÁSSANAK, HALLJANAK, ÉREZZENEK ENGEM!

A Gyerekjógában mindezt megkaphatja!

A foglalkozás 45-50 perces.
Díja: 1 000 HUF/gyerek, 1 500 HUF/2 testvér

Pintér Mónika

Gyerekjóga

Pintér Monika vagyok. A mozgás gyerekkorom óta fontos része az életemnek.

1 gyerek
HUF1 000/alkalom
2 testvér
HUF1 500/alkalom