Gyimesi Krisztina

floral-decor

Gyimesi Krisztina vagyok. Sok éve úton lévő. Haladok az ösvényemen előre, és ma már tudom, hogy jó az irány. Tanulok, tapasztalok és ez az egész éltemen át így lesz. Tanítok, bízom benne, hogy még sokáig. Jó dolog átadni azt, amit éppen megtanulok vagy megtapasztalok. Jó dolog segíteni és adni. Ezek éltetnek engem.

Mióta eszemet tudom sportoltam. Sok mindent kipróbáltam, a kíváncsiság folyamatosan hajtott, hogy új és új dolgokat ismerjek meg. Kislányként kezdtem a kézilabdát, majd felnőttként kondiztam, squash-oltam, pilates-eztem. De aztán rátaláltam a jógára és nincs több keresés. Egyből éreztem, hogy ez AZ! Ez az, ami elég, ami kielégíti a testem, a lelkem, a szellemem. Ami adni tud akkor, ha szomorú vagyok, ha vidám vagyok, ha fáradt vagy energikus vagyok. Segít, ha nem látom a pontos irányt, vagy nem tudom a választ. Kitölti minden pillanatomat, mert ez az élet. Mindenre megtalálom benne a választ, melyek oly sok ezer éve ott vannak a tanításokban. Megerősít a hitemben, a kitartásomban, stabilitást ad. Megadja az élethez az alapelveket, hogyan tudok egészségessé válni, aztán azt megtartani. Megerősíti az értékrendemet, melyet kicsi korom óta vallottam. Megtanít a feltétel nélküli elfogadásra, magammal és másokkal szemben egyaránt. Közelebb visz az emberekhez, egy csodálatos lehetőséget ad a kapcsolódásra. Egyre mélyebbre és mélyebbre visz magamban, közelebb az önvalómhoz. A jóga által megtaláltam a középpontomat és segít, hogy a hétköznapokban is benne tudjak maradni.

Tanultam kismama és baba-mama jógát, gyermekjógát. Majd Baktai Ádámnál Hatha jógát, Taoista jógát, ajurvédát, Zen Shiatsut, és folyamatosan továbbképzésekre járok, hogy bővítsem tudásom.

Mi nekem a jóga?

Jól lét a testemben, a fejemben. Arányos, szép izomzat, nyugodt gondolatok. Nagyon tetszik benne, hogy azok a jóga szabályai, amiket Te kitalálsz magadnak. Tehát nem mondja meg a jóga, hogy mi legyen a célod, hogyan és mennyi idő alatt érd el. A lényeg, hogy kezdd el, ne késlekedj! Tapasztald meg Te magad, hogy milyen változásokat indít el Benned! És aztán találd ki Magadnak, hogy mit akarsz elérni vele! Jógázz, hogy élj!

Azzal, hogy megnyílt az AranyHold, azt csinálhatom amit szeretek: tanítok, szervezek, összehozok, kitalálok, megvalósítok. A jóga gyakorlása és tanításai által megmutathatunk egy új utat az embereknek, egy jobb életminőség felé. Minden jógaóra egy töltekezés számomra, megelégedéssel tölt el, hogy hasznos amit csinálok.

Szeretettel várlak Hatha jóga, Gerincjógamóráimon!

Gyimesi Krisztina

Központvezető
krisztike

Nem mondja meg a jóga, hogy mi legyen a célod, hogyan és mennyi idő alatt érd el. A lényeg, hogy kezdd el, ne késlekedj! Tapasztald meg Te magad, hogy milyen változásokat indít el Benned!

És aztán találd ki Magadnak, hogy mit akarsz elérni vele! Jógázz, hogy élj!

Gyimesi Krisztina foglalkozásai:

ico-front-pose-seating