Nagy Henrietta

floral-decor

Kineziológusként olyan kiegészítő lehetőséget kerestem, amivel segíthetek a felnőtt Klienseimnek az elakadt élethelyzeteikben, biztosítva a gyors, biztos és tartós változást. A gyerekeknek pedig leginkább a tanulás nehézségekben, koordinációs problémáknál, szorongási tüneteknél jelent meg az igény a mozgásra. Így találtam meg a módszert – ahol szavak és emlékek nélkül is oldódni tudnak az érzelmi blokkok – ami a LEMangURIA. Ahogy kipróbáltam, tudtam, hazaérkeztem. Ez az a módszer, amit kerestem, amire szükségem van, és amit meg szeretnék mutatni az egész világnak.

Így indultam el LEMangURIA világába és lettem LEMangURIA táncfoglalkozás vezető.

LEMangURIA egy olyan ország, ahol nem élhetsz hamisan. Határai szabadok. SZABADTÁNC. Lelki ösvényeden járhatsz a jellem, a test és tudat fejlesztésén keresztül. Minden szándékot a változás és áramlás energiája hatja át. Fontos alapvetése a megengedés. Megengedni mindenkinek a saját gondolatiságának, hitének, mozdulatainak, táncának a megélését.

Ajánlom a LEMangURIA-t annak, aki szeretne berögzült sémáin változtatni, aki önbizalomra vágyik, vagy arra, hogy mások is bízzanak benne, aki szeretné feloldani magában a feszültséget, tanulásra vágyik, ismeretre a bennünk és körülöttünk lévő világról. Annak is, aki kreativitásában, döntéseiben erősödni szeretne, önkifejezésében letisztulni, félelmeivel szembenézni és belőlük tanulni, aki harmóniát, egyensúlyt, szeretetet és boldog életet szeretne teremteni.

Szeretettel várok Mindenkit, gyere bátran és ismerd meg a LEMangURIA világát. A tánchoz semmi előképzettségre nincs szükséged, kortól és nemtől független.

Nagy Henrietta

Táncfoglalkozás vezető

NAGY HENRIETTA

Lemanguria táncfoglalkozás vezető

LEMangURIA egy olyan ország, ahol nem élhetsz hamisan. Határai szabadok. SZABADTÁNC.