Pintér Mónika

floral-decor

Pintér Mónika vagyok. A mozgás gyerekkorom óta fontos része az életemnek. Sokféle mozgásformát kipróbáltam, és komoly sikereket értem el a harcművészetben. A jógával már 20 éve találkoztam, de akkor még maradandó élményt nem nyújtott, mert talán nem értettem meg a lényegét. Kerestem a helyem…

Aztán végre rátaláltam egy olyan helyre – ez volt a Aranyhold – ahol a testem, a szellemem és lelkem is megfelelő feltöltődéshez jutott, az életem gyökeresen megváltozott. Gyimesi Kriszta – aki sokoldalú és jól képzett oktató – javaslatára kezdtem el tanulni a gyerekjógát. Életem egyik legjobb döntése volt és ezért mindig hálás leszek neki.

Mindig is imádtam a gyerekekkel foglalkozni, 2-3 évig oktattam is ovis és kisiskolás korú gyerekeket karatéra, amire szívesen emlékszem vissza. A jóga oktatása még csodálatosabb tapasztalásokat hoz nekem. Folyamatosan tanulok, egyrészt a gyerekektől, másrészt továbbképzem magam. Kerestem egy hiteles oktatót, akit meg is találtam Kornhoffer Tünde személyében. Idén májusban végzek, mint ANAYA gyermekjóga oktató Tünde iskolájában. Több évtizedes tudásának az esszenciáját nyújtja át, amit közvetíthetek a gyerekeknek. Az életre tanít és én is ezt szeretném közvetíteni. Amióta tanítom a gyerekeket, sokkal kreatívabb, vidámabb, kreatívabb, rugalmasabb és boldogabb vagyok.

Jelenleg az Aranyholdban szerdánkét 16:45-től tartom az órát 3 – 9 éves korosztálynak.
Sok szeretettel várom a gyerekeket,
mert ”GYEREKNEK LENNI JÓ”! Aki eljön megtudja, hogy ez mit jelent!

PINTÉR MÓNIKA

Gyerekjóga oktató

Pintér Monika vagyok. A mozgás gyerekkorom óta fontos része az életemnek.