Access Bars®

ico-flower-topview

Az Access Consciousness egy olyan módszer, ami a tudatosság felébresztésével foglalkozik. Amikor tudatosan éled az életed, akkor nincs rád hatással semmi és senki. Ez nem azt jelenti, hogy mindenen és mindenkin átgázolsz, hogy elérj valamit, hanem azt, hogy mások nézőpontjai, véleményei nem befolyásolnak téged a döntéseidben és a választásaidban, amikkel a jövődet teremted. Amikor tudatos vagy 100%-osan felelősséget vállalsz tetteidért. Felismered, hogy életed minden pillanatát te teremtetted, ezért felhagysz mások okolásával. Az Access mindent megkérdőjelez és mindent megvizsgál más perspektívákból. Sokszor olyanokból is, amire eddig nem is gondoltunk. Így az életed minden területén olyan új lehetőségek jelenhetnek meg, amit most még elképzelni sem tudsz!

Persze ez is egy folyamat, hogy ide eljussunk. Ehhez nyújtanak segítséget az Access kezelései. A testkezelések és a szóbeli facilitálások (oldások).

Az Access rendszerében több, mint 60 féle testkezelés létezik, mindegyik specifikusan egy adott problémában tud segíteni. A testkezelések során energetikai oldás történik a testedben. Ilyenkor olyan üres állapotba kerülsz, mint amikor törlik a számítógép meghajtóján lévő file-okat. Így nagyon könnyű új programokkal újraindítani a rendszeredet, mivel a régi, hibás „file”-ok már nem befolyásolják a működésedet. A testkezelések közben beindul a tested öngyógyító funkciója is.

A facilitálás során kérdésekkel nyit teret a facilitátor, ahol szembesülhetsz önmagaddal. Meglehet olyan őszintén, mint eddig még soha! Amint abbahagyjuk az önámítást és a másokhoz való igazodást, onnantól kezdünk önmagunkként létezni. Amikor önmagadként funkcionálsz, akkor bármi lehetségessé válik. Ekkor valósul meg az Access jelmondata: “Az életben minden örömmel, könnyedén és ragyogva áramlik felém!”

És ha úgy érzed, neked mind ez kevés J, innen is tovább léphetsz! Akár választhatod azt, hogy te magad is Access kezelővé válsz. Amint elvégzel egy kurzust, onnantól folyamatosan adhatsz és fogadhatsz be testkezeléseket és még pénzt is kereshetsz vele!. Plusz további lehetőségekre nyit utat az Access rendszeren belül. És itt a határ a …. nincs határ!

Ha úgy érzed készen állsz arra, hogy változtass az életeden, akkor szeretettel várlak!

A lehetőségeid velem:

 • Access cserebere: testkezelések kipróbálásának lehetősége kedvezményes áron;
  Kezelőknek: 2 500 HUF, Kipróbálóknak: 4 000 HUF
 • Kezelőknek: 2 500 HUF, Kipróbálóknak: 4 000 HUF
 • Kezelés: kb. 1,5 óra terápia jellegű beszélgetés és/vagy egy vagy több testkezelés: (ez mindig az adott alkalmon dől el) 12 000 HUF/alkalom
 • „De mi van, ha…? – Nézzünk rá más szemszögből”
  Előadások, beszélgetések különböző témákról, ahol access eszközöket használunk
  1,5 óra: 5.000 HUF/fő
 • Access tematikus napok. Előadás egy adott témában, ahol garantáltan megváltozik a valóságod az adott témával kapcsolatban!
  4 órás: 22 000 HUF/alkalom
 • Access Bars ®, 1 napos tanfolyam: 63 000 HUF
 • Access Energetic Facelift ® tanfolyam, 1 napos: 55 000 HUF

Illek Andrea

Várlak szeretettel:

Illek Andrea

E-mail: illekandi@gmail.com

Telefon: 06 30 436 88 93

Access Bars® egyéni kezelés
HUF12 000/ alkalom