Access Body testkezelések

floral-decor

Access testkezelésekről általában:

A testünk egy érzékelő, tudatos organizmus.

Csecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon” követtük az utasításait, hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk. Aztán a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt. Később pedig inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb kapcsolatot, valóságot megélni a testeddel?

Az Access testkezelések ezen gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak.

Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal. Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. A kezelések arra invitálják a testet, hogy saját öngyógyító folyamatait aktiválja.

Ezek az eljárások nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak. A testkezeléseket Access Bars kezelésbe építjük be, vagy önállóan futtatjuk.

“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják, milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!”– Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója

Access Body Testkezelések:
Közel 60 féle különféle kezelésből választhat tested. Ebből ízelítő:

– MTVSS: testműködés helyreállítása, immunrendszerre, ízületi problémákra, test öngyógyító folyamatainak helyreállítása, edzések előtt, egyedi szervi problémáknál
– Face Lift: Energetikai ránctalanítás
– Vision: látáshelyreállító testkezelés
– MDM-DMM: sejtek lebontása és újjáépítése (pl ciszták, miómák, tumorok kezelése)
– Balesetek, sérülések, műtéti hegek, testi-lelki traumák oldása (Áramkörök, sejmemória helyreállítása, zéró összegű trauma)
– Mimikri: másolás kioldás, másoktól átvett (párkapcsolati, működési, egyéb korlátozó) minták törlése
– 90%-os agykapacitás
– Szex és (pár)kapcsolati automata válaszadó rendszereinek eltörlése: ha ugyanazokat a helyzeteket, kapcsolatokat vonzod; ha gépies a szex, a kapcsolat
– Nemiséggel kapcsolatos problémák, elutasítások, nemibetegségek feloldása
– FEPaSoP-ok: azon pozíciók oldása, melyekben fix nézőpontjaiddal leszűkítetted az éberséged és a lehetőségeidet, elkezdted kicsivé, tehetetlenné, beteggé sorvasztani magad
– Epilepszia kezelése (3 féle kezelés kombinálva)
– Függőségek kezelése
– Méreganyagok kivezetése a testből
– Önpusztító, önszaboltáló mechanizmusok eltörlése
– Rugalmasság (fizikai, lelki) helyreállítása

A kezelések hossza változó lehet, általánosságban 1-1,5 óra időtartamúak.

Mindig az adott alkalmat fizeted, így nem kell egyszerre nagyobb összeget kiadnod.

A bérlet KOMBINÁLT bérlet: használható Access Bars kezelésekre, testkezelésekre, coachingra vagy egyéni facilitációra. Így teljesen hozzád igazíthatjuk.

Az Access Body® testkezeléseket külön-külön 3-4 órás tanfolyamok keretében Te is elsajátíthatod. Nincs semmilyen előfeltétel. Gyermekeknek ingyenes.

Havi 1 alkalommal (2. csütörtök 16.00-től) nyílt Access Klub-ot szervezünk, ahol megismerkedhetsz az Access Bars vagy a különféle Access Body testkezelésekkel, kezelőként pedig gyakorolhatsz, kezelést kaphatsz.

Díja:
Kezelőknek 2 500 HUF
Kipróbálóknak 4 500 HUF

Ősz Titanilla

A kezelésekről, klubról és az aktuális tanfolyamokról érdeklődj:

E-mail: osztitanilla@gmail.com

Telefonon: 06 70 290 5459

Facebook: www.facebook.com/osztitanillacoach

Access egyéni testkezelés
HUF12 000/ alkalom