Arany-Holdkunyhó, Szakrális női kör

floral-decor

A szakrális szó jelentése: szentséges. A női körökön a szentség új értelmet kap. Itt túlmegyünk az elmúlt 2000 éven. Vissza oda, ahol a nőiség szent volt. Ahol a nő szava szent volt. Aranyat ért. Amikor még az AranyAsszonyok vezettek szellemileg egy törzset, egy nagycsaládot. De azon belül is főleg a nőket.

Hogy ez miért érdekes a XXI. században?

Mert napjainkban az emberek magukra maradtak. A családok magukra maradtak. A gyermekek magukra maradtak. És a nők magukra maradtak.

Magunkra maradtunk a menstruációs problémáinkkal, a terhességi problémáinkkal, a szülési problémáinkkal, a szoptatási problémáinkkal, a gyereknevelési problémáinkkal, és még sorolhatnám. De mind ez valóban probléma?

Fogalmunk sincs, mit mondjunk gyermekeinknek a menstruációról, az első szexualitásról. Szenvedünk a „havi bajtól” és a „banya kórtól”. Félünk a szüléstől és a haláltól. De az emlékezetünkben még ott él, amit nagyanyáink, esetleg dédanyáink rebesgettek ezekről a dolgokról. Mert ők még hitték a varászlatot, és ők olyan egyszerűnek látták ezeket… de mi már nem tudjuk, hogy volt… és hogy ez tényleg lehetséges? De érezzük a „zsigereinkben”, hogy nem jó, ami most van, de nem tudjuk, hogy mi lenne jó…

A női körökön ezeket az ősi asszonyi tudásokat elevenítjük fel. Újraélesztjük mindazt a varázserőt, ami bennünk rejlik. Mind ezt úgy, hogy ma, a XXI. században is használható legyen.

Őszinte, tabuk nélküli beszélgetésekkel, mély, lélekmegosztásokkal hangolódunk egymásra, így létrehozva azt a támogató, összetartó energiát, amire minden nőnek szüksége van!

Én Illek Andrea vagyok. Egy elvált nő. Egy leánygyermek édesanyja. Az életem csupa ellentmondás. Hogy ezeket az ellentmondásokat kisimítsam, indultam el a belső úton. Tanultam(-ok), olvastam(-ok), előadásokra jártam(-ok), hogy közelebb kerüljek önMAGamhoz. Minél beljebb jutottam, annál inkább szembejött a NAGY ellentmondásom: a saját nőiségem. Nem volt mit tenni, elkezdtem foglalkozni vele. Sajnos itt, Tata környékén nem volt, aki ebben tudott volna nekem segíteni. Így messzebbre kellett mennem, hogy megtaláljam a tanítóimat. Megtaláltam, tanultam(-ok) és készen állok arra, hogy átadjam mind azt a tudást, amelyeknek én is a birtokában vagyok!

És hogy lehetünk ilyen szerencsések, hogy ezt itt, helyben, az AranyHoldban élhetjük meg?

Szeretettel várlak ha készen állsz mind az a varázslatos nő lenni, aki valójában vagy!

 

Illek Andrea

Női kör vezető

Access Consciosness facilitátor

ThetaHelaing konzulens

Illek Andrea

Bejelentkezés: 06 30 436 88 93, illekandi@gmail.com