Üdvözöllek azon a helyen, ahol valóban TE VAGY A FONTOS! Vedd kezedbe az életed irányítását, és látogass el hozzánk! Mi valóban figyelünk RÁD, tetszeni fog a különbség!

Gyimesi Krisztina vagyok, az AranyHold Jóga és Terápiás Udvar vezetője. Egy igazi álom valósult meg 2012 októberében, amikor kinyitottuk a kapukat. Bátran mondhatom, hogy a környék legképzettebb oktatóival és terapeutáival.

Látogass el hozzánk, ha szeretnél egy szép, barátságos helyen, családias hangulatban, kedves emberek között tanulni, és fejlődni testben és lélekben! Ehhez biztosítunk Neked jóga órákat, tanfolyamokat, kezeléseket és színes programokat.

Nem baj, ha soha nem jógáztál még! Ne gondold, hogy nem vagy elég hajlékony a jógához! Ez olyan lenne, mintha piszkosnak éreznéd magad a fürdéshez. A jóga nem csak lótuszülésben zümmögésről szól, és garantáltan nem fogjuk kérni, hogy tedd a nyakadba a lábaid. Egyszer mindent el kell kezdeni.

Nem számít a nemed, a férfiaknak ugyanannyira hasznos, mint a nőknek. Nem számít, ha túlsúlyos vagy! A saját testsúllyal végzett gyakorlatok elindítják a fogyást, mivel az agy gyorsan felismeri, hogy el kell bírnia a test súlyát a következő órán is, ezért kiadja az éhségközpontnak a parancsot, hogy ne egyél annyit. Az sem baj, ha azt gondolnád, öreg vagyok én ehhez. A jógában nincs kor, mivel ez a mozgás a legmegfelelőbb a testnek. Fellazulnak az ízületek, elkezdjük kihasználni a teljes mozgástartományát, beolajozódik és megerősödik a test, miközben rugalmassá és hajlékonnyá válik.

Szóval ne keress kifogást, adj egy esély a jobb létnek és egyszer legalább gyere el Hozzánk és próbáld ki!

Mit kaphatsz a jógától? Jól létet a testedben, a fejedben. Arányos, szép izomzatot, nyugodt gondolatokat. Azok a jóga szabályai, amiket Te kitalálsz magadnak. Tehát nem mondja meg a jóga, hogy mi legyen a célod, hogyan és mennyi idő alatt érd el. A lényeg, hogy kezdd el, ne késlekedj! Tapasztald meg Te magad, hogy milyen változásokat indít el Benned! És aztán találd ki Magadnak, hogy mit akarsz elérni vele! Jógázz, hogy élj!

A kismamák megtanulhatnak egy könnyebb utat a szülésig, a mamák kialakíthatnak egy szorosabb kapcsolatot a babájukkal. A gyerekeket meséket eljátszva bevezjük a jóga világába, úgy hogy észre sem veszik, hogy valóban jógáznak. A tanítások, viselkedési formák beépülnek az értékrendjükbe, a mozgás a mindennapjaik részévé válik. A felnőtteknek a jóga gyakorlása és tanításai által, ajurvéda tanácsokkal megmutathatunk egy új utat, egy jobb életminőség felé.

Oktatóink magasan képzettek, komoly anatómiai tudással, sok éves gyakorlattal, ajurvéda ismeretekkel rendelkeznek. Ha az orvosod nem tilt el a mozgástól, akkor biztosan tudunk Neked segíteni, órai gyakorlással és otthonra adott feladatokkal, életmód tanácsokkal.

Mit nyersz, ha részt veszel a tanfolyamainkon? A tanfolyamokon olyan technikákat sajátíthatsz el, amivel könnyíthetsz a hétköznapokon, javíthatod egészségügyi állapotodat és komoly fejlődést érhetsz el spirituálisan. Ma, a Vízöntő korában nem engedheted meg magadnak, hogy ne tanulj, ne fejlődj! A világ olyan rohamosan változik, hogy csak a tudás útján maradhatsz fenn. Tanfolyamainkkal számtalan lehetőséget kínálunk, hogy boldogabb, szabadabb, új minőségű életet teremts Magadnak!

Kinek kínáljuk programjainkat? Programjanikkal az egész család számára kínálunk színes ajánlatokat. Szeretnénk, ha nem csak a jóga kedvelő emberek látogatnának el Hozzánk, hanem bárki, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik! Persze nyilvánvaló célunk, hogy ha már egyszer valaki eljön Hozzánk, annak megmutassuk a jóga pozitív hatásait.

Szeretettel várunk Hatha jóga, Gerincjóga, Nagyi jóga, Női jóga, Vinyasza Flow, Yin jóga, Kismama jóga óráinkon, Hastánc, Bollywood, Nia, LEMangURIA szabad mozgás óráinkon, Kerekítő foglalkozásainkon, és tanfolyamainkon!