Gyermekasztrológia, Nőiség ébresztés

floral-decor

Dudás Mária gyermekasztrológus és Nőiségébresztő tréner vagyok. Hogy miért pont ezt a két területet választottam? Mert a saját életemben is a legtöbb kihívás elé 3 gyermekem és saját önmegvalósításom témája állított. Ezeken a területeken szereztem meg a legtöbb tapasztalatot, és a saját problémáimon keresztül tanulhattam a legtöbbet arról, hogy hogyan lehet a mindennapokban leküzdeni a nehézségeket, milyen módszerek lehetnek hatékony segítőink.

Az asztrológia volt ebben az elsődleges segítőm, az általa elém táruló szimbolikus világ megfejtése adta meg a válaszokat a materiális világban lévő kérdésekre. Vizsgálódásaim során új utakat, megoldásokat kerestem és találtam is, amikkel a hozzám fordulók is jobbá tehetik saját, gyermekeik és családjuk életét is. Minden problémát az asztrológia nyelvére fordítok, így ma már az én módszeremmel a tanulási és viselkedési problémákra utaló jeleket a születéskor ki tudom szűrni.

Tapasztalataim szerint a gyermek születési horoszkópjának vizsgálatával egyfajta “használati útmutatót” kaphatunk gyermekünkhöz. Már a születésének pillanatától fogva segíthet jobban megértenünk személyiségét, tehetségét, az esetleg várható problémákat, motiválhatóságát. Ezzel a segítséggel aztán helyes irányba terelhetjük a gyermeket, megkímélve őt a felesleges csalódásoktól, sikertelenségektől, elfojtásoktól, ezzel biztosítva nekik egy egészséges, boldog felnőttkort.

Tanulmányaim által megismertem több módszer működését és gyakorlati hasznát, így tudom, hogy milyen megoldást nyújtanak. Arra azonban rá kellett jönnöm, hogy a valódi segítséget nem kívül fogjuk megtalálni, hanem saját magunkban, a belső bölcsességünkben, és ehhez az első lépcső az önismeret. Ehhez hasznos segítő, a mindennapokban pedig egyfajta állandóan kéznél lévő saját terapeuta a Symbolon kártya, amivel tanácsadásaimon is találkozhattok.

Egy ideje ki kellett lépnem a „csak” gyermekasztrológus szerepből, mert nagyon sok életében elakadt, saját önértékelésükkel hadilábon álló hölgy keresett meg problémájával.

Főleg női mivoltuk, női energiák felébresztésében szorultak segítségre. A problémák, amik a helyzetükhöz vezettek sokfélék. Lehet, hogy kapcsolatban élnek, de nem boldogok, alárendelt helyzetbe kerültek. Lehet, hogy épp most hagyta el Őket a párjuk és úgy gondolják, az élet már nem tartogat számukra semmi jót, gyerekkel, „öregen” már nem kellenek senkinek, úgy érzik, az élet már nem tartogat számukra érzelmeket és boldogságot. Vagy egyszerűen csak egyedül vannak, és a helyüket keresik a világban, és ahhoz kell segítség, hogy rátaláljanak saját útjukra, saját értékeikre.

A Hölgyeknek tartott tanácsadások mellett, megszületett a Nőiségébresztő tréning, amit egy kedves barátnőmmel indítottunk el. Ez a 3 napos elvonulás, remek alapot ad ahhoz, hogy a résztvevők felébresszék a bennük lévő női teremtőerőt, saját értékeik megtalálásával pedig elinduljanak önmegvalósításuk útján. A tréning után lehetőség nyílik egynapos „utógondozásra”, ami feltöltődést és további fejlődést nyújthat.

A nők ereje a boldogságukban, a lelki egyensúlyukban van. Ha ez nincs rendben, akkor életük vegetálássá válhat és kapcsolati függőséggé, hiszen csakis akkor érzik jól magukat, ha valaki mellettük van, és támaszt nyújt.

Ahogy mi változunk, úgy a környezetünk is változni fog, egyre boldogabb emberek lesznek körülöttünk. Hiszem, hogy a belső egyensúly megteremtése segíti az életet harmonikussá tenni, és kívül-belül békét teremteni. Erre példa saját életem is, mert olyan szerencsésnek mondhatom magam, akinek a munkája az élete is. Nem csak tanácsokat adok, hanem aszerint élek és nevelem gyermekeimet is, amiben hiszek.

Dudás Mária

Bejelentkezés: info@aranyholdjoga.hu

Gyermekasztrológiai elemzés
HUF12 000/ alkalom
Tanácsadás Nőknek
HUF12 000/ alkalom