Biodinamikus craniosacralis kezelés

floral-decor

Csölley Péterné Andrea vagyok, biodinamikus craniosacralis kezeléssel és wellness masszázsokkal foglalkozom. Az egészség és szépség szakma találkozik mindkettő masszázsnál, mert nem csak szépítenek, hanem segítenek az egészség megőrzésében, a betegségmegelőzésben is.

A biodinamikus craniosacralis kezelés során az aktív-figyelem tudatállapotában, meditativ jelenléttel olyan körülményeket teremtünk, melyben létrejöhet a kapcsolat a test legfinomabb önszabályozó rendszerével, a testintelligenciával. Ahogyan kvantumfizikai kísérletek is igazolják, a figyelem önmagában jelentős változásokat okoz. Ez a “ terápiás figyelem ” a test hatalmas belső energiáit képes aktiválni, melyek a gyógyuláshoz, fejlődéshez szükségesek. A test craniosacralis ritmusaira való ráhangolódás és azok harmonizálódásában való részvétel a kulcsa a craniosacralis biodinamika holisztikus szemléletű gyógyító módszerének.

Jól kezelhető vele:
– bármilyen stressz oldása,
– gerincfájdalom,
– fejfájás,
– migrén,
– vérnyomás problémák,
– alvási problémák,
– a hormonrendszer zavarai és még egy sor egyéb dolog is.

A gerinc mentén, a kötőszövetekben és az izmokban feloldja a feszültségeket és ezáltal helyreáll a test középvonala, aktivizálódnak az öngyógyulási folyamatok.

A biodinamikus craniosacralis kezelés egy kb. 60 perces (gyerekeknél valamivel rövidebb), nagyon gyengéd kezelési mód, ami kényelmes ruházatban történik, szintén masszázs ágyon fekve.

Csölley Andrea

Bejelentkezés: 06 20 3949 310

Craniosacralis biodinamikus kezelés 60 perc
HUF5 000/ alkalom