Erősítő jóga - Csendes Dia

surya namaskara

A jógában rátaláltam arra a mozgásra ami – bár minden alkalommal kihívások elé állít – megtanított, hogy nem kell másokkal versenyeznem, vagy mások elvárásainak megfelelnem.

A Erősítő jóga (Hatha jóga) órákon saját korlátainkat feszegetjük, testünk jelzéseire és nem a mellettünk gyakorló teljesítményére figyelve.

Az óra fókuszában a fizikai erőnlét, az állóképesség növelése áll. A klasszikus hatha jóga ászanákat dinamikusan, a légzés ritmusára összekapcsolva az energia és az erő áramlását hozzuk létre. Elsősorban a kar, a comb, a has és a mélyháti izmok erősítésére törekszünk, de szerepelnek az órán lazító, nyújtó gyakorlatok, csípőnyitások, fordított testhelyzetek is. A légzéssel összekapcsolt, intenzív és dinamikus mozgás nemcsak erősíti az izmokat és növeli az erőnlétet, hanem javítja a vérkeringést, fokozza az anyagcserét így hatékonyan támogatja a méregtelenítést is. A dinamikus gyakorlás segít levezetni a nap során felgyülemlett stresszt, így biztosítva a szellemi felfrissülést, a lelki kiegyensúlyozottságot.

Ha szereted a dinamikus mozgásokat, vagy csak egy kis kihívásra vágysz, saját testsúlyoddal, a gerinc és az ízületek egészségét óvva szeretnél erősödni, ugyanakkor növelnéd a rugalmasságodat is, itt a helyed!

Gyere és vezessük le a kedd marsikus energiáit egy áramló gyakorlással!

ico-yoga-practice

Csendes Dia

Erősítő jóga

Csendes Dia vagyok, és örök maximalista, akit mindig hajtott a versenyszellem.

Erősítő jóga
HUF2 000/alkalom