Események betöltése

Baktai Ádám ajurvéda és Shiatsu rendelése

Fáj a derekad, a hátad, el van csúszva egy csigolyád? Nem gyógyul a váll, térd sérülésed? Ádám a Zen Shiatsu technikával segít, hogy joibban legyél.
Unod már az orvoshoz szaladgálást? Nem akarsz többé gyógyszeren élni és inkább a természetes gyógyulás útját keresed? Ebben mind segíthet az élet tudománya, az ajurvéda! Ádám pulzusból diagnosztizál.
Ha az életedben elakadtál, válaszokat keresel, akkor a Védikus asztrológiával tud útmutatást nyújtani.

A vizsgálat 1 órás, díja 12 000 HUF

Ha betegséged, gerincproblémád van, péntekre van lehetőséged időpontot kérni Krisztától az info@aranyholdjoga.hu e-mail címen, vagy a 06 30 687 43 24-es számon.

Baktai Ádám a jógamesterem, tőle tanultam, amit a jógáról, ajurvédáról, Shiatsuról tudok.
Ádám Keletkutató, ayurvéda tanácsadó, az indiai tudományok és gyógymódok szakértője
Szakterületei: az ősi indiai védikus asztrológia, az ájurvédikus gyógyászat és vastu shastra szerinti térrendezés, valamint a klasszikus japán fizikoterápia (zen shiatsu) és japán energetikai gyógyászat (reiki). Mozgáskultúrában Hatha Jógát, Taoista Jógát, Jiu-jitsut, Malla Yuddhát és Tai chit oktat.
Baktai Ádám 1976-ban született. Nagybátyja révén már 2 éves kora óta a keleti kultúra közelében élt. 6 éves kora óta vegetáriánus. 15 éves korában Indiába került egy tradicionális bentlakásos kolostor-iskolába, ahol 10 évig folytatta tanulmányait. Itt nemcsak a fent említett tárgyakat sikerült tanulmányoznia, de az ősi indiai tudományok kulturális hátterébe is bepillantást nyerhetett. Az oktatás a papneveldében ősi, védikus környezetben zajlott. A napirendben hajnali istentisztelet, tanórák, szertartások, takarítás és kerti munka is szerepelt.
Baktai Ádám 7 éven keresztül tanított is az iskolában, majd az utolsó 3 évben igazgatóként is szolgálta az iskola intézményét. Baktai Ádámot 1995-ben szentelték pappá. Az iskola rendje alapján érettségi után, a diákok azt tanulhattak, amihez affinitásuk volt. Így 3 év alapozást követően, érettségi után, 1995-től Baktai Ádám 7 éven keresztül hatha jógát, védikus asztrológiát, zen shiatsut (klasszikus japán fizioterápiát), ájurvédát (klasszikus indiai gyógyászat) és vastut (védikus építészet) tanult intenzíven. A kötelező tanulmány volt még a vallás filozófia és a szertartástan.
Szintén 1995-ben kapta Reiki I-es beavatását japán mestertől, 1997-ben a mesteri behangolást, azóta tanít ő maga is Reikit. 1996-ig Indiában az iskola berkein belül tanított, ez év végén, Dél-Afrikában tartotta első nyilvános jóga óráját.
Azóta papként, védikus asztrológusként, jóga oktatóként, shiatsu, ájurveda és reiki terapeutaként, valamint vastu shastra tanácsadóként tevékenykedett már Indiában, Angliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Mauritsiuson, a Fidzsi-szigeteken, Dubaiban és most Magyarországon.

30 április
péntek @ 10:00 de. - 05:00 du.

Részletek

Szervező

Helyszín

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?