Az AranyHoldban Hatha jógát oktatunk, terápiás megközelítéssel. Elsődleges szempontunk a Nem ártás elve. Eljöhetsz gerincsérvvel, magas vérnyomással, bármely betegséggel, minden oktatónk tudni fogja, hogy mit nem szabad csinálnod az órán! Ha igényled, akkor otthoni gyakorlatsorral is ellátunk, hogy segítsük az egyéni fejlődésedet. Bármely órába be fogsz tudni kapcsolódni, akkor is, ha soha nem jógáztál még, túlsúllyal küzdesz…, mert az oktatók a nehezebb ászanáknál mindig ajánlanak könnyített változatot is.

Oktatóink magasan képzettek, az ország elismert oktató központjaiban tanultak (Asram, Padma, Bhaktikutir, Sarasvati) és folyamatosan továbbképzik magukat.

Csak az elhatározásod kell, mi itt vagyunk és szeretettel várunk, hogy segítsünk megreformálni az életedet!

Azt ne várd, hogy egy hónap múlva a nyakadba tudod tenni a lábad, vagy lemész spárgába, bár ezt nem is kérjük tőled! Nem fogsz két hét után tökéletesen légzőgyakorlatokat végezni vagy meditálni. De amit garantálunk, hogy elindul egy olyan visszafordíthatatlan folyamat benned, amitől fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten is egyensúlyba kerülsz. A jóga nem gyors folyamat! Viszont megváltoztatja a gondolkodásodat, a szokásaidat, a hozzáállásodat a világhoz és magadhoz. és ennek a végeredménye csak jó lehet!

Szóval, ha eldöntötted, hogy akarod a változást és azt már felismerted, hogy a környezeted, a körülményeid csak akkor tudnak változni, ha Te magad változol, akkor várunk szeretettel!

Melyik órára gyere? Minden oktatónak más a személyisége, máshol tart a saját fejlődésében, ezért mindenkinek más az órája. Próbálj ki több oktatót és biztosan megtalálod a Neked legjobban tetsző stílust!

Hoznod nem kell semmit, minőségi jógamatracaink vannak, plédek, párnák, eszközök. Kényelmes ruhában gyere, mezítláb, esetleg zokniban gyakorlunk. Átöltözni, zuhanyozni van lehetőség.

Óra előtt ne egyél egy-két órával, mert vannak testhelyzetek, amik üres gyomrot kívánnak!

Óra előtt 20 perccel érkezik az oktató, előtte az ajtót zárva találod.

Teát, vizet bármikor bátran fogyassz a konyhában!