Gera Kamilla

floral-decor

Szeretettel köszöntelek, Gera Kamilla vagyok, Kismama- és Baba-mama jógaoktató.

A mozgás mindig az életem része volt, aerobic, erőnléti edzés, futás, pilates formájában. 2012-ben kezdtem el rendszeresen jógaórákra járni. Találkoztam már korábban is a jógával, próbálgattam otthon, de az első órán kiderült számomra, hogy szükséges az oktató, mert ő az, aki pontosan tudja mit és hogyan kell/lehet csinálni. Azóta az életem részévé vált, nem csak, mint mozgásforma, hanem mint mentális edzés is.

Elmondhatom, hogy fizikailag is változtam, fejlődtem általa, de az igazi öröm, a belső egyensúly, a türelem, az elfogadás, ami a jóga által egyre csak fokozódott. Miközben az ászanákat, a légzőgyakorlatokat végzem, harmóniába kerül a testem, az elmém és a szellemem.

Ezek vezettek oda, hogy eljött a pont, amikor úgy éreztem, hogy szeretném mindezt másoknak is átadni. A kismamaság érzése nagyon közel áll hozzám, így 2016 óta okleveles kismama és baba-mama jógaoktató vagyok.

Emellett a művészet, azon belül is a mandalafestés a nagy szerelmem. Igyekszem minél inkább fejleszteni a tudásomat, olvasok a témában, kutatom a szimbólumokat és megvalósítom saját mandaláimat.

Maga a mandalakészítés egy megnyugtató érzés, meditációs elfoglaltság. Nem csak a készítése, az elkészült mű is számos pozitív hatással van rám és a környezetemre.

Mindegy, hogy meghatározott szabályok szerint, kérésre vagy érzések útján festem, minden mandalában benne vagyok. Ezért a készítés előtt nyugodt légkört teremtek magamban és környezetemben.

Szeretettel ajánlom a jógát mindazok számára, akik szeretnének közelebb kerülni önmagukhoz!

Kamilla órái a szülési szabadsága alatt bizonytalan ideig szünetelnek!

GERA KAMILLA

Kismama jóga

3 éve kezdtem el jógázni és szerelem volt első találkozásra. Azóta az életem részévé vált, nem csak, mint mozgásforma, hanem mint mentális edzés is.