Gerincjóga - Imre Zsuzsanna

ico-learning

Ha sokat ülsz, vagy állsz egy helyben, vagyis hosszan tartóan és egyoldalúan terheled a gerinced, vagy csak eleged van, abból, hogy állandóan fáj a hátad akkor a legjobb, ha egy gerincjóga órán töltődsz fel és leszel újra Önmagad!

ico-master

De mi is a gerincjóga?

A gerinc menti izmok és idegek masszírozásával elősegíted, hogy a tartásod tökéletes legyen, amely nem csupán a látvány miatt fontos, komoly – egész testedre ható – egészségügyi szerepe van! A tökéletes tartás a mozgásszervi problémák gyógyításának egyik alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításában is komoly szerepet kap. Az ember testtartása messzemenően pszichés állapotának kifejezője. A hát adja az ember tartását, támaszát és egyben meghatározza a járását is. A hát állapota ugyanakkor kifejezi a belső tartást és a külvilághoz való viszonyt is. Testünk üzeneteit meghallva serkentjük az öngyógyító folyamatokat. Minden, ami gondolati és érzelmi síkokon megjelenik, az tükröződik a testben is. Tükröződik a testtartásban, a tekintetben, a járásban, a mozgáskoordinációban, a légzésben, a beszédben, a gesztusokban, a kifejezésmódban.  A testi-lelki kölcsönhatás területét az ember tartó- és mozgásszervrendszere alkotja. itt mutatkozik meg a stabilitás – erő, nyugalom- és a dinamika- mozgás, rugalmasság- legtisztább összefüggése.

Az ember meghatározott csatornák mentén folyó energiaáramok mezeje.

Az óra 1 órás, így a fókusz a mozgáson van, a légzőgyakorlatokra és relaxációra fordított idő kevesebb, mint egy hatha jóga órán.

Imre Zsuzsanna

Gerincjóga oktató

Ha sokat ülsz, vagy állsz egy helyben, vagy csak eleged van, abból, hogy állandóan fáj a hátad akkor a legjobb, ha egy gerincjóga órán töltődsz fel és leszel újra Önmagad!

Gerincjóga
HUF1 250/alkalom