Gyógymasszázs

floral-decor

Szeretettel köszöntelek, Nadobán Alexandra vagyok, két gyermek édesanyja.

Tíz éve dolgozom gyógymasszőrként, úgy gondolom ez a foglalkozás segített kiteljesednem és sokkal érzékenyebbé váltam általa. Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az útra.
Az évek során megismerkedtem a keleti filozófiával, ami mindig is vonzott. Szeretek jógázni, táncolni, meditálni. A kínai orvoslásba is belekóstoltam, Kínai csecsemő és gyermekmasszázst tanultam Dr. Eőry Ajándoknál, később pedig megtanultam a köpölyözést (vákuum terápia) Daróczi Zoltántól, amit jól be tudtam építeni a gyógymasszázsba. A mai napig leginkább ezt a köpölyözéses masszázst végzem, mivel kiválóan eldolgozhatók vele a mélyebb, kézzel csak nehezen kimasszírozható csomók. Ez mellett kiválóan alkalmas fájdalomcsillapításra, izom feszültség csökkentésére, a bőr és kötőszövet keringési zavaraira (cellulit).
Narancsbőr elleni kezeléseknél is használom a köpölyt, mert általa kitágulnak az erek, felgyorsul a szövetek vér-és nyirokkeringése, tehát javul a sejtanyagcsere. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr sokkal feszesebb lesz a kezeléseket követően.
Hippokratész szerint, a köpölyözés szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a salakanyagot, a rossz vért, serkenti a vérképzőrendszert, helyre állítja a szervezet egyensúlyát.

De a kezünket semmi sem pótolhatja, hiszen mikor a szeretet gondolatával megérintünk valakit megváltozik az érintett fizikai érzete, csökken a feszültséget okozó hormonok szintje. Az érintés megváltoztatja érzelmi állapotunkat. Ezt élheti meg bárki, aki kipróbálja az Óceániából származó hawaii lomi-lomi masszást, melyet a Holisztikus Oktatási Központban sajátítottam el. Ezt az igazán relaxáló masszázst azoknak ajánlom, akik kényeztetésre vágynak.

Nadobán Alexandra

Fordulj hozzám bizalommal:

Telefonon: 06 30 278 0269

Svéd masszázs + köpölyözés
HUF2 800/ 40 perc
Cellulit masszázs
HUF4 500/ 60 perc
Hawaii lomi-lomi masszázs
HUF6 000/ 90 perc
Svéd masszázs + köpölyözés
HUF6 500/ 80 perc
Cellulit masszázs
HUF40 000/ 10x 60 perc
Masszázs ajándékutalvány
vásárolható