Hangterápia

floral-decor

Mosolyogva ellazulni
Állítsd vissza belső egyensúlyod!

Ha a bennünk lévő harmónia felborul, akkor teret nyernek a betegségek, melyek jelzik nekünk, hogy letértünk az utunkról. A betegségek lehetőséget adnak számunkra, hogy megálljunk, elgondolkodjunk, hogy mit kéne máshogy csinálni, hogyan kellene változtatni, ahhoz, hogy visszataláljunk önmagunkhoz, és le tudjuk vetkőzni karácsonyfa módjára ránk akasztott szokásokat, elvárásokat, megfelelési kényszereket, félelmeket.
A belső egyensúly visszaállítását az öngyógyító mechanizmusunk beindításával érhetjük el, amihez a szelíd gyógymódok tárházából többféle segítséget is választhatunk. Ilyen például az általam képviselt csoportos hangfürdőzés, illetve egyéni hang-rezgésterápia is. Tapasztalatok szerint a hang, mint rezgésforma számtalan módon felhasználható a biológiai folyamatok szabályozásában, pszichés feszültségek oldására, a hangulat módosítására. Az energiamezők növelésének, az életöröm serkentésének egyik legnépszerűbb módja. A nepáli hangtálak, gongok, csengettyűk, a különböző hangszerek gazdag rezgéstartománya újra megteremti a szervezet megzavart egyensúlyát, azaz segít visszanyerni az egészséget.
A hangterápia során a kibocsátott rezgéshullámok átrezegtetik a sejtmembránt és újra kódolják a sejteket, ezzel méregtelenítési folyamatokat elindítva megszüntetik a testben lévő elakadásokat.
A hangtálak képesek alfa, théta és delta hanghullámokat is előidézni az agyban, mellyel a tudatos elmét kikapcsolva egy relaxált tudatállapotban, öngyógyító folyamatokat indítanak el.

Számtalan rendellenesség eredményesen kezelhető ezzel a módszerrel:
– szorongásos állapotok megszüntetése
– immunrendszer erősítése
– energiablokkok oldása
– fejfájás, emésztési zavarok
– görcsök, ízületi fájdalmak.

A terápiát nem alkalmazom:
– a terhesség első trimeszterében
– epilepszia illetve erre utaló betegségben és
– szívritmusszabályzóval élők esetében.

Boldogulj könnyedén Velem! Várom bejelentkezésed.

Imre Zsuzsanna

Bejelentkezés: 06 70 654 47 69

Teljes hangterápiás kezelés
HUF4 500/ 50 perc
Lokális (helyi) területek kezelése
HUF3 000/ 30 perc
Csoportos hangfürdő(min. 5 fő)
HUF 1 500/ fő
Gyermekek hangterápiás kezelése
HUF4 000/ 40 perc