Kínai asztrológiai elemzés

floral-decor

A Kínai Asztrológia nem jóslás. Nem tudom megmondani vele a jövődet, viszont a döntéseknél segíthetek megtalálni a legjobb megoldást, hogy energetikailag mi az, ami támogatott neked, és mi az, amiben nem támogat téged az adott időszak, év vagy hónap. De segíthet abban is, hogy felkészülhess, mikor lesz ideális időszak bizonyos tevékenységek pl. költözés, munkahely váltás, külföldi munka, gyermekvállalás a számodra.
Jobban megismerheted hivatásodat, feladataidat, erősségeidet, rejtett képességeidet, illetve hiányosságaidat is. Egy magasabb szemszögből rálátást nyerhetsz a kapcsolataidra a gyermekeiddel, szüleiddel, munkatársakkal, barátokkal… Könnyebbé válhatnak emberi kapcsolataid, ha jobban átlátod mások motivációit, így megértheted a tudatalatti reakcióidat és rálátsz akár a döntéseid kimenetelére is.

A segítségemmel sokkal tudatosabban alakíthatod a jövődet, a megoldás kulcsa mégis a Te kezedben lesz!

Döntés előtt állok:
Nem látod a fától az erdőt? A horoszkópod megmutatja, hogy mit kell figyelembe venned a jó döntésekhez. Ez akár lehet munka, párkapcsolati, pénzügyi téma vagy költözés. Segítek abban, hogy felülről tisztán ráláss a helyzetre.

Párkapcsolat:
Nem tudod, hogy miért nem jön össze egy párkapcsolat? Hogyan lehet harmonikusabb a párkapcsolatom? Mire akar tanítani ez a kapcsolat?
Ha van egy útmutatód a másik emberhez, akkor könnyebben túllendülsz a nehézségeken is.

Munka:
Ismered minden képességedet, erősségedet? Mert ha igen, akkor
sokkal könnyebben megállod a helyed az életben, és tudni fogod milyen munka illik hozzád a leginkább. De akár a külföldi munkalehetőségek is láthatóak a horoszkópban. Ha az utadon vagy, akkor a bőség könnyedén áramlik hozzád! Ha letérsz az útról akkor egyre messzebb kerülsz az életfeladataidtól és jönnek a pofonok. Ezek egyre nagyobbak lehetnek, ha nem hallgatsz a kapott jelekre, figyelmeztetésekre.

A horoszkópkészítés menete:
Egy telefonos egyeztetés során pontosítjuk a születési helyet, a pontos órát és percet. Ha nem tudod pontosan, elég ha 3-4 órás időintervallumba be tudod határolni. Ha nincs meg hozzávetőleg sem, akkor is ki tudom számolni néhány kérdés után és el tudom készíteni az elemzésedet.
Teljes elemzésnél három kérdést tehetsz fel, a gyorselemzés esetén pedig egyet!
A második beszélgetés során megtesszük a szükséges pontosításokat, kérlek, hogy jól készülj fel a kérdéseket érintő életeseményeidből.
Harmadik beszélgetésre pedig személyesen az AranyHold Jógában kerül
sor, amikorra már elkészítem az elemzést az aktuális bolygó és csillagállások üzeneteivel együtt. Itt mindent átbeszélünk és választ kaphatsz a kérdéseidre.

Ha készen állsz, hogy megismerd magad, nagy szeretettel várlak: Laci

Rácz László

Bejelentkezés: 06 20 391 99 35

Kínai asztrológiai elemzés
HUF19 000/kb. 90 perc
Gyorselemzés
HUF9 500/45 perc