Kismama jóga - Gera Kamilla

floral-decor

3 éve kezdtem el jógázni és szerelem volt első találkozásra. Azóta az életem részévé vált, nem csak, mint mozgásforma, hanem mint mentális edzés is. Tökéletes kiegészítője a futásnak.
Elmondhatom, hogy fizikailag is változtam, fejlődtem általa, de az igazi öröm, a mentális egyensúly, a türelem, az elfogadás, ami a jóga által egyre csak fokozódott. Miközben az ászanákat, a légzőgyakorlatokat végzem, harmóniába kerül a testem, az elmém és a szellemem.

Ezek vezettek oda, hogy eljött a pont, amikor úgy éreztem, hogy szeretném mindezt másoknak is átadni. Jelenleg a kismamaság érzése nagyon közel áll hozzám, így jutottam arra döntésre, hogy elvégezzek egy kismama jógaoktató képzést.

ico-flower-stones

Kedves Kismama!
Szeretnélek megismertetni a jóga jótékony hatásaival, megmutatni, mik azok az ászanák, amiket nyugodt szívvel, biztonságosan végezhetsz, milyen fájdalomcsillapító eljárások vannak, és milyen gyakorlatokkal készülhetsz a szülésre.
Megismerheted a különféle légzőgyakorlatok hatását, a szülés alatt ajánlott légzésformákat.
Az óra alatt ráhangolódsz babádra, megtanulsz befelé figyelni, ami a vajúdás alatt is nagy segítség.
Megtanulod a gátizomtornát, aminek nagy jelentősége van a várandós kismamák számára, hiszen fel kell készülni az egyre nagyobb terhelésre.
Az óra végén pedig egy kellemes relaxáció vár.

Nem szükséges, hogy legyen jógás múltad vagy más sportágban szerzett tapasztalatod. A várandósság egy ajándék, ezért különleges odafigyelést igényel. A cél, hogy egészséges, kiegyensúlyozott kismama légy, aki boldogan várja gyermeke születését.

A kismama jóga a 13. héttől ajánlott.

Szeretettel várlak óráimon!
Kamilla

Bejelentkezés: 06 30 695 47 09

Gera Kamilla

Kismama jóga

3 éve kezdtem el jógázni és szerelem volt első találkozásra. Azóta az életem részévé vált, nem csak, mint mozgásforma, hanem mint mentális edzés is.

Kismama jóga
HUF2 000/alkalom