Kiss Melinda

ico-duo-leaf

Kiss Melinda vagyok, angol foglalkozásokat tartok az AranyHoldban 6 hónapostól 6 éves korig.

A gyermekek 10 éves kor alatti nyelvtanulását nyelvelsajátításnak hívják, ez az anyanyelv elsajátításához megegyező folyamatokkal zajlik, ekkor még beszívja a nyelvet, azaz „ráragad”.

Ebben tudok Nektek, Szülőknek segíteni, hogy az egészen pici gyerekek játékos, élményszerű angol nyelvű klubfoglalkozásokon vehetnek részt, ezzel elsajátítva a nyelv alapjait.A gyerekek korának megfelelő foglalkozások vannak megtervezve , hiszen egy kétéves és egy hatéves mindenképpen mást igényel. A cél nem az, hogy minél előbb nyelvvizsgára tegyenek szert, hanem, hogy megszeressék az angol nyelvet, akárcsak én, és magabiztosan használják, hiszen a már beszélő gyerekeket sokat beszéltetjük, sokat énekelünk együtt. A babák, ahogy hallgatják, képesek később a hallott hangokat utánozni, így gyakorlatilag az akcentus nélküli beszédet tudják elsajátítani. Azok a gyerekek, akik beszélnek egy plusz nyelvet,nagyobb önbizalommal rendelkeznek, könnyebben beilleszkednek, és jobban tudnak tanulni is, akár már az iskolában.

„Az egyik nyelvből megtanult szavak nem szorítják ki a másik nyelv szavait. Sőt, aki megtanul egy második nyelvet, szebben, helyesebben beszéli anyanyelvét, hiszen általános nyelvi és gondolkodási készségei fejlettebbek, mint azoké, akik csupán egy nyelvet ismernek.” –írja Dr. Kovács Judit kétnyelvűségi szakértő.

Mögöttem áll az LCF Kids Club nevű nemzetközi nyelviskola, Magyarországon 26 éves tapasztalattal, és tudással.

Sok sok szeretettel várom a kis angolozni vágyókat, 6 hónapos kortól 6 éves korig!

További információ…

Ha kérdésed van, bátran keress: 06 30 329 68 28

KISS MELINDA

Gyermek angol foglalkozások

Kiss Melinda vagyok, angol foglalkozásokat tartok 6 hónapos kortól 6 éves korig.