Lávaköves masszázs

floral-decor

Csölley Péterné Andrea vagyok, biodinamikus craniosacralis kezeléssel és wellness masszázsokkal foglalkozom. Az egészség és szépség szakma találkozik mindkettő masszázsnál, mert nem csak szépítenek, hanem segítenek az egészség megőrzésében, a betegségmegelőzésben is.

A lávaköves masszázs olyan alternatív masszázsfajta, amely az ayurvédikus filozófia alapján pozitív energiabevitellel a csakrapontokra irányul. A hőhatáson keresztül az izmok és az ízületek lazítására és a reumás betegségek gyógyítására szolgál. A simító érintés, mely hatására a csakrák megnyílnak, szabad utat nyit egy mély ellazulás felé. Rendkívül jó depresszió és stresszoldó hatású. Nyugalmat, teljes pihenést biztosít, álomszerű tudatállapotba vezeti az embert.
A kezelés célja az ízületekre és a csakrapontokra helyezett meleg kövek energiájának átadása, továbbá az ízületek alá és fölé helyezett meleg köveknek az ízületekre kifejtett hőhatása. Segíti az érzelmi feszültségek oldását, fokozza a vérkeringést, méregtelenít, enyhíti az álmatlanságot, lazítja az izmokat, és nagyon kellemesen ellazít.

A masszázs hatásai:
– erősen relaxál, csökkenti a vérnyomást
– méregtelenít, aktivizálja az immunrendszert
– oldja az izom és idegfeszültségeket
– a nyirokkeringést fokozza, és több oxigén jut a sejtekhez
– ellazítja az érfal simaizmait, így rendszeres kezeléssel megelőzhető az agyi katasztrófa

Csölley Andrea

Bejelentkezés: 06 20 3949 310

Lávaköves masszázs
HUF7 500/ 90 perc