Lávaköves lomilomi masszázs

Próbáld ki ezt a fantasztikus masszázst, januárban BEVEZETŐ ÁRON!

Tudtad, hogy a Lomilomi ősi hawaii templomi masszázs, melynek mozdulatai tánclépéseken alapulnak?
Ennél a különleges fajtájánál forró lávaköveket használok, melyek összegyűjtik a testben lerakódott feszültségeket, a meleg által emlékeztetik a sejteket a nap fényére, növelik a belső hőt és a lelket támogató aktivitások megindulását.
A polinéz népek számára a masszázs, az érintés művészet volt, melynek célja, hogy helyreállítsa a harmóniát az emberi kapcsolatokban és a természettel való viszonyban. A kezelés egy rituálé, amely a minden emberben benne élő fényre fókuszál, a legtisztább részünkkel való összekapcsolódást szolgálja. Ezáltal megtisztulhatsz, képesekké válunk elengedni régi beidegződéseket, félelmeket, fájdalmakat, hogy helyettük egy örömtelibb, boldogabb életet teremts magadnak.
Táncos lesimításokat és a mély nyomásokat váltakozva használok, ami által a Lomi Lomi Nuival képes vagyok a test és a lélek mély rétegeit megérinteni. Hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, blokkokat, így az energiák szabadon áramolhatnak a testedben.
Ha eljössz, megtapasztalhatod, hogy különösen ügyelek a megfelelő légkör (szentély) megteremtésére, a finom energiáim közvetítésére, mert az öngyógyításodhoz, a Te döntésed és aktív közreműködésed is szükséges.
A polinéz ritmusok és dalok a tánccal összekapcsolódva olyan spirituális légkört tudok teremteni számodra, amelyben hozzáférhetővé válik az őseink által összegyűjtött tudás (genetikai memóriák), közelebb kerülhetünk ahhoz, kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen értékeket, örökséget hordozunk.

A Lomilomi olajjal történik, teljes testmasszázs, ahol az intim részeket törülköző takarja.
A teljes kezelés, masszázs időtartama kb. 90 perc, ára: 12.000 HUF HELYETT 8 900 HUF!
Aloha! Ez hawaii-i nyelven azt jelenti: légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!
Jelentkezz be január 31-ig, hogy igénybe vehesd a kedvezményes árat!
Nagy szeretettel várlak: Natkai Ági
06 30 574 02 50

Natkai Ági

Bejelentkezés: 06 30 574 02 50

lávaköves lomilomi masszázs 90 perces
HUF12 000/90 perc