Az Integrált Lomilomi ősi hawaii templomi stílusú masszázsok elemeit ötvözi.

A polinéz népek számára a masszázs, az érintés művészet volt, melynek célja, hogy helyreállítsa a harmóniát az emberi kapcsolatokban és a természettel való viszonyban. A kezelés egy rituálé, amely a minden emberben benne élő fényre fókuszál, a legtisztább részünkkel való összekapcsolódást szolgálja. Ezáltal megtisztulhatunk, képesekké válunk elengedni régi beidegződéseket, félelmeket, fájdalmakat, hogy helyettük egy örömtelibb, boldogabb életet teremtsünk magunknak.

A mély nyomások és lágyabb lesimitások váltakozása által az Integrált Lomilomi masszázss képes a test és a lélek mély rétegeit megérinteni. Hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, blokkokat, így az energiák szabadon áramolhatnak a testben.
Fontos hangsúlyozni, hogy a masszőr feladata a megfelelő légkör (szentély) megteremtése az öngyógyításhoz, a masszírozott személy döntése és aktív közreműködése szükséges a gyógyuláshoz.

A Lomilomi kezelés olajjal történik, testmasszázs, ahol az intim részeket törülköző takarja.

A polinéz ritmusok és dalok a tánccal összekapcsolódva olyan spirituális légkört teremtenek, amelyben hozzáférhetővé válik az őseink által összegyűjtött tudás (genetikai memóriák), közelebb kerülhetünk ahhoz, kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen értékeket, örökséget hordozunk.

– Lomilomi Nui (teljes kezelés) 90 perc, ára: 12 000 HUF
– Lomilomi Pilina (rövidített masszázs, kipróbálás, stressz oldás) 60 perc, ára: 8 000 HUF
– Lomilomi Maka (érzelmi, relaxáló arc masszázs) 60 perc, ára: 7 000 HUF
– Lomilomi Ho’ola (Ho’oponoponoval összekapcsolt Lomilomi masszázs) 120 perc, ára: 15 000 HUF

Aloha a hawaii-i nyelven azt jelenti: légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!

 

Natkai Ágnes

Fordulj hozzám bizalommal!

Telefonon: 06 30 574 02 50

Lomilomi masszázs
12 000/ 90 perc