Palotás Anna

floral-decor

Zsolnainé Palotás Anna vagyok. Már kisgyermek korom óta tudom, hogy én gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Ezért érettségiztem pedagógiai szakközépiskolában. Először óvonéni, majd tanítónéni szerettem volna lenni, végül tanár lettem. Az meg nem volt kérdés számomra, hogy milyen szakos, mert 8 éves korom óta csak zenéltem. Ének,- szolfézstanárként éreztem, hogy nem csak az iskolás korú gyermekeket szeretném tanítani. És akkor 2009-ben jött egy nagy lehetőség, hogy a Kerekítővel vissza ugorhatok az 0-3 éves kor közötti gyerekek világába. Hihetetlen, hogy ezeket a babákat és gyermekeket hogyan el lehet varázsolni a hangszerekkel (hegedűvel, furulyával, mandolinnal, népi hangszerekkel) és a játékokkal. Azt nagyon nagy értéknek tartom benne, hogy ezeket a népi eredetű ölbeli játékokat, dalokat át tudom adni az anyukáknak, hogy otthon is tudjanak játszani a gyermekükkel. A Mondókás Mókán találkozhattok ilyen ölbeli játékokkal, dalokkal, hangutánzókkal sok hangszerrel színesítve.
A Bábos tornán a Kerekítő Manó varázsolja el a gyerekeket. Itt az aktív kis gyerkőcök (1-3 éves korig) futhatnak, ugrálhatnak, mászhatnak, kislabdát dobálhatnak a zene világában.
Hab a tortán, hogy a saját két lányom is részese volt a Kerekítőnek. És láttam, hogy mennyire szeretik, várják a foglalkozást. Tapasztaltam rajtuk, hogy mennyire sok mindent fejleszt a zene és az ölbeli játékok (hallás, ritmusérzék, figyelem, koncentráló képesség stb.)
A Kerekítő foglalkozásokon én mindig töltekezek. A babák és a gyerekek mosolya mindennél többet ér!

PALOTÁS ANNA

Kerekítő foglalkozások

Palotás Anna vagyok, a Kerekítő foglalkozásokat tartom az AranyHoldban.