Programjainkkal az egész család számára kínálunk színes ajánlatokat. Szeretnénk, ha nem csak a jóga kedvelő emberek látogatnának el Hozzánk, hanem bárki, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik! Persze nyilvánvaló célunk, hogy ha már egyszer valaki eljön Hozzánk, annak megmutassuk a jóga pozitív hatásait. Igyekszünk felvonultatni a házban minden olyan programelemet, melyek szellemiségében nem állnak messze a jógától. Kínálunk rendszeresen zenei, meditációs programokat, spirituális gondolkodást formáló előadásokat, tanfolyamokat.

A tanfolyamokon olyan technikákat sajátíthatsz el, amivel könnyíthetsz a hétköznapokon, javíthatod egészségügyi állapotodat és komoly fejlődést érhetsz el spirituálisan. Ma, a Vízöntő korában nem engedheted meg magadnak, hogy ne tanulj, ne fejlődj! A világ olyan rohamosan változik, hogy csak a tudás útján maradhatsz fenn. Tanfolyamainkkal számtalan lehetőséget kínálunk, hogy boldogabb, szabadabb, új minőségű életet teremts Magadnak!

Szeretettel várunk Hatha jóga, Terápiás jóga, Nagyi jóga, Női jóga, Kismama jóga, Baba-mama jóga, Gyerekjóga óráinkon, Hastánc, Bollywood, LEMangURIA szabad mozgás óráinkon, Kerekítő foglalkozásainkon, és tanfolyamainkon!

Tovább az eseményeinkhez…