Theta Healing

floral-decor

Rácz László vagyok Theta Healing konzulens és kung-fu edző.

20 évet foglalkoztam harcművészetekkel több mint tíz évet oktattam is. A polgári foglalkozásom most egy multicégnél: a minőségügyi részlegen vagyok folyamatellenőr.

Jó néhány éve ismerkedtem meg a tradicionális reikivel (japán energiagyógyászat) amit azóta is folyamatosan gyakorlok. Parapszichológiát tanultam, majd sokféle meditációs gyakorlatba merültem el ezidáig, ami segített az életem irányítását kezembe venni és pozitívan gondolkodni. Tanultam többek között tarot kártyát, számmisztikát, szellemgyógyászatot, kristályprogramozást, és az angyalokkal való kapcsolatfelvételt-kommunikációt.

2015 óta foglalkozom a Theta Healinggel, ami egy olyan kvantumfizikára épülő energetikai módszer, ami hat a testi, lelki és mentális szinten is. Oldja az elakadásaidat és azokat a blokkokat is, ami megakadályoz abban, hogy adottságaidat, és a lehetőségeidet maximálisan kihasználd. A tudatalatti hitrendszereid, hiedelmeid és érzéseid meghatározzák életedet úgy, hogy a támogatók megvalósulnak és a korlátozók blokkokat hoznak létre benned. Ezek lehetnek felelősek többek között pénzügyi, kapcsolati, karrier, egészségi és otthoni környezeti problémák miatt. Ez a módszer kihasználja a természetes Théta agyhullámok erejét, és egy vezetett Théta meditációban, mindig engedélyt kérve a klienstől –  oldja a mélyen rögzült félelmeket, korlátozó hiedelmeket, és támogató,  pozitív érzésekre cseréli azokat, és segíti a feltétel nélküli szeretet gyógyító energiájával a folyamatot.

Engem lenyűgöz a módszer egyszerűsége, gyorsasága, hatékonysága, amivel oldja a lelki blokkokat elakadásokat, és legyen az pénz, párkapcsolat, munka, betegség vagy az élet más területe ez a módszer egyformán hatékony. A Thétával ráláthatok egy magasabb szemszögből a problémák gyökerére és azt egyszerűen eltávolíthatom ezzel a módszerrel, majd pozitív inspiráló érzésekkel helyettesítve ezeket.

Úgy gondolom, hogy eddigi tanulmányaimat tökéletesen összefoglalja és egy magasabb szintre emeli a Theta Healing, egy teljesen új perspektívát mutatva ezzel nekem.

Ha úgy érzed segíthetek, várlak szeretettel: laci

Rácz László

Fordulj hozzám bizalommal:

Telefonon: 06 20 391 9935

Théta Healing
HUF15 000/ 60 perc