Theta Healing

floral-decor

Rácz László vagyok Theta Healing konzulens és kung-fu edző.

20 évet foglalkoztam harcművészetekkel több mint tíz évet oktattam is. A polgári foglalkozásom most egy multicégnél: a minőségügyi részlegen vagyok folyamatellenőr.

3 és fél éve ismerkedtem meg a tradicionális reikivel (japán energiagyógyászat) amit azóta is folyamatosan gyakorlok. Parapszichológiát tanultam, majd sokféle meditációs gyakorlatba merültem el ezidáig, ami segített az életem irányítását kezembe venni és pozitívan gondolkodni. Tanultam többek között tarot kártyát, számmisztikát, szellemgyógyászatot, kristályprogramozást, és az angyalokkal való kapcsolatfelvételt-kommunikációt.

2015-ben megismerkedtem a Theta Healinggel, és elvégeztem a kezdő majd a haladó konzulensi tanfolyamot is. Lenyűgözött a módszer egyszerűsége, gyorsasága, hatékonysága, amivel oldja a lelki blokkokat elakadásokat, és legyen az pénz, párkapcsolat, munka, betegség vagy az élet más területe ez a módszer egyformán hatékony. A Thétával ráláthatok egy magasabb szemszögből a problémák gyökerére és azt egyszerűen eltávolíthatom ezzel a módszerrel, majd pozitív inspiráló érzésekkel helyettesítve ezeket. Úgy gondolom, hogy eddigi tanulmányaimat tökéletesen összefoglalja és egy magasabb szintre emeli a Theta Healing, egy teljesen új perspektívát mutatva ezzel nekem.

Rácz László

Fordulj hozzám bizalommal:

Telefonon: 06 20 391 9935

Théta Healing
HUF15 000/ 60 perc