Reiki I., II., Mester tanfolyam

floral-decor

Gyimesi Krisztina vagyok, R:A:I: Reiki mester, tanár, és jógaoktató.

A Reiki életem azon szakaszában köszöntött rám, amikor arra jöttem rá, hogy nem a saját életemet élem. Mintha beleraktak volna abba a házba, házasságba, hogy ez vagy te és így kell élned. Amikor erre rájöttem, eléggé felzaklatott. Most akkor ki vagyok én? Az apám lánya? A fiam anyja? A férjem felesége? Ezért elkezdtem olvasni, keresgélni, megtalálni önmagam. Persze ez nem volt sem gyors, sem könnyű.
Materialista nevelést kaptam, hitről, vallásról nemigen beszéltünk otthon soha. Aztán elolvastam James Redfieldtől a Mennyei próféciát és minden megváltozott bennem. Ahogy olvastam folyamatosan kiabáltam belül, hogy tudtam, hogy ez valahogy így működik. Nem lehet csak az anyag. Mert úgy nem értettem volna, hogy akkor ki az aki bennem érez, gondolkodik, létezik. Ki az aki keres valamit, ami más, mint amit láthatunk. Mi lesz velem azután, ha meghalok? Nem feküdhetek egy dobozban a végtelen végesig. De a könyvvel kinyílt a világ, megláttam a fényt az alagút végén. Megnyugodtam, hogy nincs velem semmi baj, hogy másképp gondoltam addig is egy csomó mindent. Tehát nem bolond vagyok, csak nem materialista.
Majd egy betegség, egy energetikai kezelés véglegesen meggyőzött, amiről már nem is kellett.
Elindultam.
A Reiki volt az első tanfolyam és így a legmeghatározóbb. Elmentem a RAI-hoz Reikire és a beavatás után megtapasztaltam, hogy a tenyereimből valóban jön valami, ami eddig nem. Ez nem anyagi dolog és ezt mások is érzik, sőt jobban lesznek tőle. És innen már nem volt megállás. Vágytam az újat, vágytam a tapasztalásokat, amik jöttek is sorra. És jöttek egymás után a tanfolyamok: Szellemgyógyászat, Arolo és Tifar több szinten.
15 éve avatok Reikire embereket és nagyon jól esik, amikor szeretettel emlegetik, hogy az ő elindulásukhoz is hozzájárultam egy kicsit.
 
Hogy mit ad a Reiki?
Nem ígérek olyat, hogy Te leszel a ”nagy gyógyító”, de hogy megváltozik az életed, az teljesen biztos. Megtapasztalod, hogy valami van az anyagon túl, kapsz egy újfajta látásmódot, ha még eddig nem volt, ha pedig már van, akkor valamerre biztosan tovább visz. A Reiki nagyon jó kezdet, mivel egy egyszerűen elsajátítható és használható módszer. A beavatás után a sors tálcán kínálja majd az olyan szituációkat, amikben komolyan fejlődhetsz. Sok mindent átértékelsz és más lesz dolgokhoz a hozzáállásod.
 
Nem csak ezt tudom ígérni Neked, ha eljössz a tanfolyamra, hanem a támogatásomat is a tanfolyam után.
 
Az árak a R.A.I. által meghatározottak és a szervezet által kiállított oklevelet adom.
 
Ha a változás mellett döntöttél, várlak szeretettel!

  Gyimesi Krisztina

  krisztike

  A tanfolyamokat igény szerint indítom, kis létszámmal is!

  Várom jelentkezésed: 06 30 687 43 24

  RAI Reiki I.
  HUF14 500
  RAI Reiki II.
  HUF21 500
  RAI Reiki Mester
  HUF47 500