Védikus életmód mentorálás

ico-moonflower

Mi az én módszerem?
Nehéz néven nevezni a tevékenységemnek, mert benne van az elmúlt 20 év összes tanulmánya, gyakorlása és beavatása. Nagyon erősen benne van a saját betegségem gyógyulásának az összes fázisa. És leginkább benne leszel Te magad, ha eljössz!

Húsz évvel ezelőtt lettem Reiki Mester és tanár, azóta sokszáz embert avattam be. Ami biztos, hogy mindenkinek megváltozott utána az élete. Akkor tanultam Szellemgyógyászatot és Arolo Tifart. Ezek mind energetikailag tudják megtámogatni az öngyógyító folyamataidat.
Ez a fizikai részünk, azaz a test és az energetikai részünk, ami a testünk finom lenyomata. Először energetikailag jelentkezik a blokk és ha ügyesen gyűjtögeted a sérelmeket, bánatot, haragot…, akkor fog megjelenni fizikai szinten a betegség.
Tehát foglalkoznunk kell az érzelmekkel, az emléklenyomatokkal, azaz szanszkárákkal. Ezek azok a kis csomagok, amikben eltárolod az életeid során begyűjtött fájdalmas és boldog eseményeket. Mivel az összes élet csomagocskáját megtartod, mára jó sok lett belőle. Ezek a háttérből aktívan hatnak arra, hogyan reagálod le a veled történő sztorikat.
Itt vannak még azok a tetteid, amikért bűnösnek tartod magad. Azaz elítéled, rossznak tartod magad. Ezek azok a sztorik, amiket megbántál, ma már másképp csinálnád. Mivel bántod magad miattuk, erősen hatnak rád.
Aztán ott van a hitrendszereid hálózata, amik kialakultak a sok élményből, tapasztalásból, emlékből, bűnökből, régi reakcióidból. Ezek alapján viszonyulsz mindenhez. A betegségekhez, kapcsolatokhoz, karrierhez, pénzhez, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Mindez együttesen alkotja a csittádat, ami olyan, mint egy mágikus adattároló mező. Mint a telefonodon a felhő. Ez borul rád, mint a májá fátyla. Ez a káprázat. Ettől látsz valakit, valamit szimpatikusnak, jónak, rossznak.

Amikor eljössz hozzám, kapni fogsz egy energetikai kezelést, ami közben előhívogatjuk a csittádból azt, ami megérett a kioldásra. Ehhez használok sok módszert: NLP, Théta, Alkimista technikát és leginkább ami intuitívan éppen jön.
Használok kártyát, ami asszociatív módon többet segít néha, mint bármi más.
Beszélgetni is fogunk, amihez az alapot a védikus bölcsesség adja meg. Ez az a filozófiai felfogás, amihez mindig is tartottam magam, bár korábban nem tudtam mi az, csak éreztem. Nagyszerű erkölcsi alap, mert bármely területre az életben egyszerű és világos iránymutatást ad. Folyamatosan tanulom Baktai Ádám mesteremtől, a különböző jógaiskolákban és a Narada Akadémián Bakos Attilától.

Kereshetsz lelki problémával, munkahelyi, kapcsolati gondokkal. Jöhetsz akkor is, ha elakadtál a gyógyulásod útján, egy új lendületet biztosan fogsz kapni tőlem. Megmutatok egy védikus alapokon nyugvó, sokezer éve működő szemléletet. Egy olyan stabil alapot, amihez minden szituációban tudsz nyúlni. Ha életmódot váltalnál, az ajurvéda és a jóga tudományával mutathatok egy egészségesebb utat.

Ez vagyok ma én. Ezt tudom adni Neked. Ha hívogat a módszerem, akkor nagy-nagy szeretettel várlak!

Hívj: 06 30 687 43 24 vagy írj nekem bátran itt!

Védikus életmód mentorálás

Testi problémák, lelki elakadások, életmód váltás.

Egyéni mentorálás
HUF15 000/90 - 100 perc