.

A Vinyasza Flow a Hatha jógára épülő, dinamikus, áramló jógastílus. A légzésünk tudatos irányításával áramlunk egyik pózból a másikba, de lesz olyan is, hogy megállítjuk az áramlást és egy-egy pózt kitartunk. Ez egy erőteljesebb hatású stílus, amelyet gyakorolva a szervezetünk hőt termel, így oldva a felhalmozódott feszültséget, stresszt. Ezt a feszültségoldó
hatást erősíti még az irányított, tudatos hasi légzés. A gyakorlás hatására javul a vérkeringés, a folyadékáramlás, az energiaáramlás, az oxigénellátás, az emésztés. A Vinyasza Flow elősegíti a test méregtelenítő folyamatait is.

ico-fingers-pose

Az órákon mindig számíthatsz arra, hogy lesz ráhangolódás, bemelegítés, napüdvözletek, álló sorozatok, talaj menti ászanák, fordított pózok és a végén egy vezetett relaxáció és természetesen támogató, elfogadó légkör. A gyakorlás során dolgozni fogunk egy-egy fizikai és mentális témával is. Fizikai témák lehetnek például csípőnyitások, csavarások, egyensúlyozás, vagy valamilyen ’csúcspóz’, amire természetesen előtte alaposan felkészítjük a szervezetet. Mentális témáink lesznek például a változás, jelenben levés, egyensúly, kitartás, csakrák és még sok más érdekesség.

Gyere, próbáld ki, hátha Téged is magával ragad a FLOW!

Novák Edina

Vinyasza Flow jóga oktató

“Amikor egy tanít, kettő tanul.” / Robert A. Heinlein/

Vinyasza Flow jóga
HUF2 000/alkalom