Zen Shiatsu kezelés

floral-decor

A tradicionális Zen Shiatsut jógamesteremtől, Baktai Ádámtól tanultam. Ez egy japán holisztikus módszer, és mondhatjuk rá azt is, hogy passzív jógaterápia.

Nálam nem egyszerűen egy Shiatsut fogsz kapni. Megnézzük a testtartásodat, de beszélünk a fizikai, mentális állapotodról is. Megérted, hogy miért fáj ott, amivel eljöttél hozzám. Megérted az összefüggéseket a testedben. Kapsz pár támpontot, hogyan tartsd magad, hogyan ülj, azaz hogyan javíts a testtartásodon. Ajurvéda praktikákkal segítelek, mi való a testednek.

Mitől lehetnek a fájdalmaid? Amikor a vázrendszerben nincsenek a helyükön az ízületek, az izmok nem megfelelően dolgoznak, a lágyszövetek beszűkülnek a korábbi rossz terhelések következtében, még a hétköznapi tevékenységek is sokkal nagyobb energiát igényelnek. Nem beszélve arról, hogy a fasciális láncokban történő változások gyorsan fej-, állkapocs-, derék-, nyakfájdalmakhoz, fülzúgáshoz, de akár porckorongsérvhez vezethetnek, amik gátolják a szabad mozgást, harmonikus létet.

Az általam kínált Zen Shiatsu egy hihetetlen hatékony, fájdalommentes, frissítő módszer, melyben a fizikai test kapja a nagyobb hangsúlyt. Mondhatjuk rá, hogy a lusták jógája, mert a vendéget úgy mozgatom ki, hogy neki egyáltalán nem kell izommunkát végeznie. A triggerpontok nyomásával és az EMMT késes fascia mobilizáló technikával megszűnhetnek a fájdalmakat okozó izom befeszülések. A meridiánok stimulálásán keresztül a szervek és a test egész rendszerének funkciói és az érzelmi világa is támogatást kap.

Mit fogsz érezni a Shiatsu alatt? Kellemes lágy ringatásokkal indítok, melyek harmonizálják a folyadéktestet és elkezdik kilazítani a fizikai testet. Majd különböző nyújtó, nyomó technikákkal átdolgozom a meridiánokat. Korrigálom az ízületi elmozdulásokat és a lágyszövetek átmozgatásával rögzítem a korrekciót. Majd szükség esetén kezelem a fascia beszűküléseit, triggerpontjait.
A kezelés végén megbeszéljük, milyen terápiás és jógagyakorlatokat végezz otthon, hogy a helyes tartásod hosszútávon rögzüljön.

Ajánlom Neked a Shiatsut, ha már fáj valamid. De jöhetsz akkor is, ha nem mozogsz eleget és átmozgatásra vágysz. Azt ígérhetem, hogy könnyebbnek és lazábbnak fogod érezni magad távozáskor.

A japánok minden évszakváltásnál javasolják a Shiatsut, hogy a test könnyebben alkalmazkodjon a természet változásához. Tehát ha negyedévente eljössz, és mozogsz, jógázol heti 2-3 alkalommal, akkor már sokat tettél magadért!

Amennyiben komolyan gondolod, hogy tennél a testedért, akkor várlak a Természetes Mozgásminta Tréningen, azaz NMPT-n! Tájékozódj itt a weboldalon!

Várlak szeretettel! Hívj most: 06 30 687 43 24 vagy írj itt!

Manuális terápia

Jobban leszel ha már fáj, de akkor is, ha még nem! Gyere el legalább minden évszak váltásnál!

Jelentkezz be telefonon: 06 30 687 43 24!

Zen Shiatsu kezelés EMMT fascia kezeléssel és Triggerpont kezeléssel
HUF12 000/ 70-80 perc
Zen Shiatsu kezelés Triggerpont kezeléssel
HUF8 000/60 perc