Zen Shiatsu kezelés

floral-decor

A jóga mellett sokan elkezdenek foglalkozni valamilyen terápiával. Korábban nem hittem, hogy engem is magával ragad az egyik. De a mesterem, Baktai Ádám mellett egyre inkább beleszerettem a tradicionális Zen Shiatsuba, ami egy japán holisztikus módszer, és akár mondhatjuk rá azt is, hogy passzív jógaterápia.

A jógaoktatásban is a fő motiváció számomra, hogy segítsem a hozzám fordulókat abban, hogy egy egészségesebb testben és lélekben élhessék az életüket. Ezt nagyszerűen meg lehet támogatni a Shiatsu kezeléssel.

Amikor a vázrendszerben nincsenek a helyükön az ízületek, az izmok nem megfelelően dolgoznak a korábbi rossz terhelések következtében, még a hétköznapi tevékenységek is sokkal nagyobb energiát igényelnek. Nem beszélve arról, hogy ezek az elmozdulások gyorsan derék-, nyakfájdalmakhoz vezethetnek, amik gátolják a szabad mozgást.

Az általam kínált Zen Shiatsu egy hihetetlen hatékony, fájdalommentes, frissítő kezelés, melyben a fizikai test kapja a nagyobb hangsúlyt. Mondhatjuk rá, hogy a lusták jógája, mert a vendéget úgy mozgatom ki, hogy neki egyáltalán nem kell izommunkát végeznie. A trigger pontok nyomásával megszűnhetnek a fájdalmakat okozó izom befeszülések, a meridiánok stimulálásán keresztül a  szervek és a test egész rendszerének funkciói és az érzelmi világa is támogatást kap.

Mit fogsz érezni a kezelés alatt? Kellemes lágy ringatásokkal indítok, melyek harmonizálják a folyadéktestet és elkezdik kilazítani a fizikai testet. Majd különböző nyújtó, nyomó technikákkal átdolgozom a meridiánokat. Korrigálom az ízületi elmozdulásokat és a lágyszövetek átmozgatásával rögzítem a korrekciót. A kezelés végén megbeszéljük, milyen jógagyakorlatokat végezz otthon, hogy a helyes tartásod hosszútávon rögzüljön.

Ajánlom Neked a kezelést, ha már fáj valamid. De jöhetsz akkor is, ha nem mozogsz eleget és átmozgatásra vágysz. Azt ígérhetem, hogy könnyebbnek és lazábbnak fogod érezni magad távozáskor.

A japánok minden évszakváltásnál javasolják a Shiatsu kezelést, hogy a test könnyebben alkalmazkodjon a természet változásához. Tehát ha negyedévente eljössz, és jógázol heti 2-3 alkalommal, akkor már sokat tettél magadért!

Várlak szeretettel!

Gyimesi Krisztina

krisztike

Fordulj hozzám bizalommal:

Telefonon: 06 30 687 43 24

Zen Shiatsu kezelés
HUF8 000/ 60-70 perc