Zen Shiatsu kezelés

floral-decor

Shiatsu ismereteimet a Bhakti Kutir iskolájában, Baktai Ádám Zen Shiatsu oktatásain szereztem. 2016. júniusában a tanfolyam elvégzését követően a családom és baráti köröm tagjai, valamint az alkalmanként segítséget kérők kezelésével szereztem gyakorlatot. Gyakorlati ismereteimet különböző masszázs-iskolák tananyagaival bővítettem.

Hogy mi is az a Zen Shiatsu?

A különböző fennmaradt Shiatsu technikák közül ez a leginkább hagyománykövető, a Shiatsu gyökereihez legközelebb álló, teljes körű ősi Japán kezelési rendszer, ami az emberi szervezetet teljes egészében, holisztikusan kezeli.

A nyugati világ egyoldalú fizikai terheléséből eredő panaszokat kiválóan tudja gyógyítani a Zen Shiatsu. Így például az ülőmunka okozta beszűkülések, rövidülések kezelésére kiváló.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés mindig beszélgetéssel és diagnózis felállítással kezdődik. Ezek után az elmozdult ízületek korrigálása következik, és a lágyszövetek átmozgatásával rögzítem a korrekciót. A végén pedig célzott akupresszúrás pontkezelésekkel harmonizálom szervezeti funkciókat, legyenek azok alul vagy túl működések.

A kezelés laza ruhában történik, ami lehet melegítőnadrág, póló, vagy bármilyen kényelmes, a testet a végtagok szabad és külön mozgatását lehetővé tévő ruha, amiben kényelmes mozogni.

A kezelési rendszer komplexitásából adódóan, a teljes test kezelése a cél, a teljes eredmény elérése érdekében.

Várlak szeretettel: Novák Laci

Novák László

Fordulj hozzám bizalommal!

Telefonon: 06 30 442 36 06

Zen Shiatsu kezelés
8 000/ 60 - 70 perc